BFL® Belgium, uw distributeur van innovatieve oplossingen tegen optrekkend vocht

Become applicator

Waarom moet vocht in huis worden voorkomen?

Optrekkend vocht is een groot probleem dat moet worden aangepakt vanaf de eerste tekenen, zoals: onaangename temperatuur, loslatend behang, slechte geur, condensatie, gebarsten verf, schimmel… De gevolgen van een hoge luchtvochtigheid kunnen desastreus zijn, zowel voor de gezondheid van de bewoners als voor de fundering van hun huis.

Hoe ontstaat optrekkend vocht? Als er geen isolerende barrière is of als deze beschadigd is, dringt grondwater op natuurlijke wijze door in de muren en stijgt omhoog.

Om de problemen op te lossen van huiseigenaren die kampen met een te hoge luchtvochtigheid door optrekkend vocht, hebben we innovatieve producten ontwikkeld die optimaal voldoen aan de behoeften van de bewoners. Deze zijn gebaseerd op een eenvoudig maar effectief elektrofysisch principe, waarmee we opstijgende watermoleculen weer de grond in kunnen sturen.

BFL-international-produits

Alternatieve oplossingen tegen vocht EN voor tevreden klanten

Wat zijn de redenen om te investeren in de oplossingen van BFL® Belgium?

Met de oplossingen van BFL® Belgium pakt u de oorzaak aan en niet de gevolgen van een te hoge vochtigheidsgraad. Deze keuze zal tevreden klanten opleveren en uw rol bevestigen als pionier in de alternatieve bestrijding van optrekkend vocht in België.

  • Bepaal uw prijzen volgens uw financiële en commerciële strategie. U beslist over uw doelstellingen en uw inkomsten.
  • Maak gebruik van de verkoopondersteuning om een optimaal verkoopgesprek te voeren en profiteer van de voordelen van een groeiende markt. 
  • Of u nu een beginner of een doorgewinterde professional bent… met onze oplossingen kunt u een effectief white-label bedrijfsmodel opbouwen.

Ontdek nu onze oplossingen en bestel de producten die het best bij de behoeften van uw klanten passen. Speciaal advies nodig voordat u een van onze oplossingen tegen optrekkend vocht aanschaft? Neem contact met ons op!